دستور تهیه چیز کیک پنیر خامه ای
مواد لازم برای طرز تهیه کیک پنیر خامه ای (چیز کیک)
- بیسکویت کراکر بیسکویت غیرشیرین :100 گرم
- کره برای مخلوط کردن با بیسکویت :60 گرم
- ژلاتین ورقه ای در آب سرد خیس شود:7 گرم
- آب گرم برای حل کردن ژلاتین :35 میلی لیتر
- پنیر خامه ای:100 گرم
- شکر برای مخلوط کردن با پنیر خامه ای :45 گرم
- آبلیمو :نصف یک لیموی تازه یا 20 میلی لیتر
- خامه تا حدود 60 درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست) :300 گرم
- خامه سفت شده در صورت تمایل برای تزیین :80 گرم
- شکر برای مخلوط کردن با خامه تزیینی :15 گرم
- پسته خرد شده:برای تزیین کمی
- کمپوت میوه برای قرار دادن مابین بیسکویت کف قالب و مواد مانند آناناس :به مقدار لازم
دنیای از خوشمزه ها خامه ,مخلوط ,بیسکویت ,لازم ,تهیه ,پنیر ,مخلوط کردن ,برای مخلوط ,پنیر خامه ,میلی لیتر منبع
درباره این سایت